Zenék

2013. augusztus 19., hétfő

Zero no Tsukaima





















Zero no Tsukaima 1-4.évad (anime)


Adott egy ország, Tristein és annak a varázslóiskolája, ahova a világ minden tájáról érkeznek nemes diákok, hogy mágiát tanulhassanak. Ennek az iskolának a tanulója az egyik főhősünk, Louise Françoise Le Blanc de La Vallière, akit csak Louise Zero-nak csúfolnak, mert minden varázslata egy robbanással végződik. Egy nap fontos dolog érkezik el a másodévesek életében, bizalmast kell idézniük. Louise is sorra kerül és elkezdi a varázslatot... itt kerül a képbe a másik főhősünk, az átlagos japán fiú, Hiraga Saito, aki épp hazafelé sétálva meglát az úton egy furcsa, zöld kört. 
Saito nem bír a kíváncsiságával és megérinti, mire a zöld kör magába szippantja. Amikor magához tér, egy másik világban találja magát, ahol idegen nyelven beszélő diákok veszik körbe és mielőtt észbe kaphatna, egy rózsaszín hajú lány, Louise megcsókolja. Saito hamar láncra verve találja magát, de szerencsére Louise egyik varázslata viszonylag jól sül el és végre közös nyelvet beszélnek. Saito megtudja, hogy ő ezen túl Louise szolgája és akár tetszik, akár nem, a gazdája minden kívánságát teljesítenie kell. Így kezdődnek el Louise és Saito közös kalandjai, amik közel sem lesznek egyszerűek a nem ebbe a világba szokott Saito számára...
Rengeteg viccesnél viccesebb jelenet található az animébe. Ráadásul szerelem és riválisok terén sincs hiány benne még az utolsó részben sem!
Nekem ez az anime nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek, aki szereti a vicces, romantikus és kalandokkal teli animéket!

Műfaj: akció, ecchi, fantasy, iskolai élet, kaland, mágia, romantikus, vígjáték
Részek száma: 13+12+12+12

Kiadás éve: 2006-2012





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése