Zenék

2013. augusztus 21., szerda

Hakkenden Touhou Hakken IbunÖt évvel ezelőtt Ootsuka faluja egy hatalmas tűzvész martaléka lett. A pokoli pusztítást mindössze három gyermek élte túl: két fiú és egy lány. Egy közeli falu plébániáján fogadják be őket, de a falusiak nem kedvelik őket, mert tartanak a babonáktól. A gyermekek közül Shino a tűzvész óta különös képességek birtokosa lett: Murasame, a legendás mágikus kard őrzőjeként bármilyen démont le tud győzni. A kardot évek óta kutatják a birodalom minden részén, ezért nem csoda, hogy Shino képességei nem sokáig maradhatnak titokban és felkeltik néhány magas rangú személy figyelmét.

Igazi bishiparádé ez az anime, ami elég kaotikusan indul, de ne keseredjetek el, ha az elején a sztori kicsit káoszos. A harmadik résztől minden érthetővé válik. Az anime egyébként nekem nagyon tetszik a második évad még nincs teljesen fenn de az elsőt már végig lehet nézni az indevideón.

Hosszúság: 13 epizód + 13 epizód (de még fut)
Besorolás: Természetfeletti
Főszereplők: Inukawa Sousuke, Inuzuka Shino, Inukai Genpachi, Inuta Kobungo, Satomi Rio, Osaki Kaname, Inusaka Keno, Inuyama Dosetsu

Az első évad openingje:

A második évad openingje:


4 megjegyzés:

 1. Imádom ezt az animét!! :)

  VálaszTörlés
 2. szerintem is tök jó,bár én csak most ugrottam neki. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Örülök, hogy tetszik, és köszi, hogy írtál. ;)

   Törlés