Zenék

2013. augusztus 13., kedd

Suki-tte Ii na yo (manga)




Mei Tachibana helyzete elég sajnálatos, de nem kimondottan egyedülálló: a lánynak nincsen egy árva barátja se, de ami igazán érdekes, még csak nem is vágyik társaságra. Ez egy gyerekkori traumának köszönhető többek között, és ezt igazából senki nem tudja. Sokan kigúnyolják és bántják őt az egyedüllétért.

Egészen addig, amíg meg nem jelenik az életében az iskola leghelyesebb és legnépszerűbb fiúja, akinek felkelti az érdeklődését Mei különös viselkedése.

Kurosawa Yamato nem sokat hezitál a dolgokon, egy jól irányzott rúgás után összebarátkozik Meivel, és a lány hamarosan már a karjaiban találja magát, miközben elhalmozza csókokkal, majd se perc alatt már van is pasija és vele együtt egyre több barátja is. Ezen túl pedig Mei és Kurosawa kapcsolatának alakulását és viszontagságait olvasva nevethetünk jókat és figyelhetjük meg, hogyan alakul egy eddig teljesen magába zárkózó 16 éves lány élete és kapcsolatai, mikor megpróbál megnyílni a többiek felé.

Ajánlom az animét is melyben nagyon látványos jelenetek is vannak, ám az anime rövidebb és nem minden részt készítettek el. Folytatása sajnos nem várható.

Kötetek száma: 10, de még fut
Műfaj: romantikus, shoujo, vígjáték
Kiadás éve: 2008-még fut
Szerző: Hazuki Kanae
Magyarra lefordított fejezetek száma: 24

Angolra lefordított fejezetek száma: 39



Olvasható online angolul: MangaReader 



Olvasható online magyarul: AnimeAddicts 





Say I Love You 





2 megjegyzés: