Zenék

2014. július 27., vasárnap

30 napos anime kihívás # Első nap

1. nap - Az első anime amit láttam és tudtam is róla, hogy anime:


Naruto 

Nos őszintén szólva eléggé sokat gondolkoztam azon, hogy az Inuyasha vagy a Naruto volt ez az anime, de végül arra jutottam, hogy az első anime amit láttam az nem más volt mint a NARUTO!
Igaz akkoriban még nem nézetem "végig" csak néhány részt láttam belőle, de ez volt az első amiről tudtam is, hogy ez egy anime, ráadásul miatta kezdtem keresgélni újabb animék után.
A TV-ben keresgéltem valami jó műsor után, amikor rátaláltam az animax-ra és ott ment pont. Azután rendszeresen néztem ezt a tévé csatornát, és így fedeztem fel jó néhány animét, köztük az Inuyasa-t, Nana-t, és a Slayers-t is.


Nektek mi volt az első animétek, amiről tudtátok is, hogy az?
Hogy tetszett nektek az a bizonyos anime?



4 megjegyzés:

  1. Szia ^-^
    Nekem is a Naruto volt az első anime amit láttam,és én is az animax csatornán találtam rá és erről tudtam,hogy anime. Persze én se néztem meg az összes részt,de tetszett. Majd később - Naruto anime révén - unokatesómmal együtt kezdtünk el animéket nézni és még most is szoktunk. ��
    Ölel: álmodozó lány

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, hogy írtál. :)
      Nem gondoltam volna, hogy más is a Narutot látta először. :) Hogy tetszettek azok a részek amiket láttál?
      Vannak kedvenc animéid? Miket szoktatok nézni unokatesóddal?

      Törlés
  2. Szia! Most kezdtem el nézni a blogodat és nahyon tetszik! Nekem az első anime amit néztem és tudtam, hogy anime az a Kirarin volt. Igazából ez az első anime amit látfam. De nem kimondottan azért néztem, mert anime hanem azért, mert 7 éves voltam mikor néztem! 3-ban új suliba mentem és ott volt egy osztálytársam, bizonyos Liza. Ő is épp nézte a Kirarint és ezt onnan tudtam meg, hogy melletten ült és együtt halgattunk zenét. Ő akkor már több animét is láttot. Akkor tudtam meg, hogy a Kirarin anime. De még mindig jó újragondolni! Amm úgy beszélrk mintha nem tom vagy 20 éves lennék és nosztalgiáznék, pedig nem volt ez olyan rég. 3 éve pontosan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, örülök, hogy tetszik a blogom. :) A Kilarit én is láttam régebben, még az animaxon. Hogy tetszett? Ki volt a kedvenc szereplőd?

      Törlés