Zenék

2014. július 29., kedd

30 napos anime kihívás # Harmadik nap


3. nap - Az anime amelyikben a legnagyobbat csalódtam.
Bokura Ga Ita 


Hogy miért is csalódtam benne? Talán azért mert túl sokat vártam tőle, ráadásul még ezelőtt igazán nem láttam olyan animét amelynek ilyen rossz lett volna a grafikája! Ráadásul a szereplők hangja is kissé idegesített. Minden ki azt mondta milyen jó anime és, hogy ez az egyik kedvencük, de senki sem mondta, hogy ilyen rossz a grafika, és maga a történet is (SPOILER!) szomorú volt (egy része) és a vége valahogy nagyon nem tetszett, amikor felszáll a fiú a vonatra, és ott hagyja a lányt (SPOILER VÉGE).  
A legnagyobbat a grafikában és a szereplők hangjában csalódtam, egyszerűen olyan rossz minőségű volt a grafika, hogy én egyáltalán nem tudtam élvezni az animét, sőt sokadszorra tudtam csak végig nézni...  


Ti melyik animében csalódtatok a legnagyobbat? 8 megjegyzés:

 1. Szia Sakura!:)
  Ezt az animét én nem tudtam végig nézni, mert ezek annyira felidegesítettek, hogy hihetetlen. A Grafikája, tényleg csapni való, a hangot meg túléltem végül is. És elolvasva a spoilert nem is fogom :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Manócska!
   Örülök, hogy írtál. ;)
   Szerintem is néhol már annyira idegesítőek voltak a helyzetek, sőt maguk a szereplők is, ez volt az egyetlen anime amit végig szenvedtem. Szerintem semmit se vesztesz ha nem nézed végig. ;)
   Te melyik animében csalódtál a legnagyobbat?

   Törlés
  2. Hát, nekem ez volt. Csak magamban csalódtam mikor az Anothernek a nézését a harmadik részig bírtam :D
   És te?:)

   Törlés
  3. Még nem láttam az Anothert, de páran ajánlották nekem, viszont, ha ennyire rossz akkor lehet, hogy nem kezdem el....
   Én "szerencsére" csak ebben az egy animében csalódtam eddig. ;)

   Törlés
 2. Kedves Sakura!
  Az gáz, hogy az összes karaktert utáltam és végig aludtam a fél animét? A grafika és a szinkron védelmében annyit, hogy azért ez az anime sem mai gyerek. :D
  Az én legnagyobb csalódásom animék terén, egy idol történet volt, aminek nem emlékszem a címére. Szép grafika, aranyos dalok ... Ééés mit látok tíz perc után? Hát persze, hogy hentai volt. Kérdem én, miért? :'D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Jappancs!
   Szerintem nem gáz, sőt én is néhány részbe beletekertem mert már nem bírtam tovább nézni a szenvedésüket, vagy annyira untatott, hogy abba is hagytam egy időre a nézését.
   Igen tudom, de akkor is kicsit lehettek volna igényesebbek, hogy legalább az egész arcuk látszódjon ne csak a fele vagy csak a szemük.
   Szerintem sejtem melyik volt az az anime, de nem biztos, abban is csalódtam egy kicsit de ebben jobban.
   Köszönöm, hogy írtál! Sokat jelentett! :)

   Törlés
 3. Szia. Nekem tetszett ez az anime. Mondjuk igaz, hogy ez volt a 3. animém, de még most is jó visszagondolni rá. Amiben én a legnagyobbat csalódtam az a Nodame Campline volt. Valamiért nem jött be az anime, pedig mikor megtudtam, hogy nagy szerepe van a zenének megörültem, mert szerem a zenés animéket!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Köszi, hogy írtál. A barátnőim között van egy pár akiknek tetszett, sőt olyan is van aki a kedvencei között tartja számon.
   A Nodame Cantabile először nekem se tetszett, de szerencsére nekifutottam még egyszer és akkor már megfogott, igaz nem lett a kedvencem, de a végére egész megszerettem. :)
   Ha szeretnél, tudok ajánlani neked jó pár zenés aniémet. ;)

   Törlés