Zenék

2013. szeptember 6., péntek

Inuyasha mozifilm 3 - A világhódítás kardjai



Ebben a moziban Inuyasha múltja kerül terítékre. Megismerhetjük születésének körülményeit, apját és hogy miként halt meg.
Kagome világában indul a tényleges cselekmény. Nagyapja egy ősi családi örökséget, egy kardot hoz elő. Amely valójában Inuyasha apjának fegyvere volt, a neve Sou'unga, az alvilág kardja, mellyel a halottak felett lehet uralkodni. Akit ugyanis megölnek vele, az zombiként éled újjá.
A kardot 700 éve lepecsételték, és a két világot összekötő kútba dobták, így került ebbe a világba. Itt viszont csupán 200 év telt el. A kardon lévő pecsét pedig pont most készül feltörni, a pecsétet fenntartó szellem ugyanis minden erejét elhasználta.
A kard saját akarattal bír, gonosz akaratát hordozójára kényszeríti, ha annak elméje nem elég erős.
Mikor Inuyasha megfogja, hogy lecsillapítsa tombolását, a karjára fonódik, és részben uralma alá vonja a félszellemet. Visszatér saját világába, Kagome pedig természetesen utána siet.
Végül Inuyashának sikerül megszabadulnia a kardtól, de az új hordozót keres magának. Feltámasztja Inuyasha anyjának egykori hitvesét, aki 700 éve halott. Az bosszúra éhesen kikel a sírjából és a világ elpusztítására készül.
Ahhoz, hogy megállítsák, nem elegendő a Tessaiga vagy a Terseiga ereje, csak akkor, ha azok egymás oldalán küzdenek. Így Inuyashának és Sesshomarunak össze kellene fogniuk a közös ellenség ellen.

Műfaj: akció, fantasy, romantikus, vígjáték



Kiadás éve: 2003




Itt nézhető:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése