Zenék

2014. november 10., hétfő

Érdekesség a Bokura Ga Ita című film színészeiről.


Yoshitaka Yuriko mint
TAKAHASHI NANAMIA 24 éves színésznő filmográfiája egyre hosszabb lesz és egyre sokszínűbbé válik, de ismertségét főleg drámai szerepeinek köszönheti.
Ezek közül is kiemelkedik a Pirszinget a kígyóknak filmes változata, amelynek főszerepében nyújtott alakításáért Kék Szalag-díjjal jutalmazták 2008-ban.
A legígéretesebb fiatal tehetségeknek járó díjjal aztán filmes karrierje is beindult, és a csekély számú sorozata mellett ma már főleg ezekkel foglalkozik.
Törékeny és sebezhető kinézete miatt gyakran osztanak rá lelkileg labilislányokat (Love Shuffle, Tokyo Dogs), de kedves mosolya miatt egyre inkább rátalálnak a romantikus szerepek is (Konzen Tokkyu).
Nanami szerepére elsőre merész választásnak tűnik, de a rajzolt lány cukiságát visszaadni egyébként is képtelenség lenne, a film végére pedig belátjuk, hogy erre nincs semmi szükség.

Ikuta Toma mint
Motoharu YanoAz érzékeny, olykor önző, de mindig elbűvölő Yano megformálására tökéltes választásnak bizonyult Toma, aki a Jonny’s Entertainment sztárcsináló gépezetének egyik legsikeresebb tagja.
A színészet mellett zenével is foglalkozik, ebből kifolyólag több zenés darabban is láthatták rajongói kezdve a West Side Storytól egészen a Grease-ig.
Filmes karrierje főként sorozatokból áll, de mióta 2010-ben megkapta a Kék Szalag-díjat (a Hanamizukiért) egyre több mozifilmet vállal.
Huncut kölyökképe ellenére a drámai szerepek is remekül állnak neki, bizonyítva ezzel, hogy még egy idol is lehet jó színész. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése