Zenék

2014. június 20., péntek

Hataraku Maou-sama!






A történet Ente Isla szigetén veszi kezdetét, melynek gonosz démon nagyura és annak leghűségesebb tábornoka egy, az emberekkel folytatott vesztes csata után a modern kori Japánba menekül egy dimenziókapun keresztül.
A célállomás nem volt előre eltervezett, így már azonnal az érkezéskor problémák tömkelegével kell szembenézniük. Viszont, mivel annyi erejük már nem maradt, hogy másik dimenzióba menjenek, kénytelenek itt boldogulni. Ráadásul még a démoni formájukat is elveszítik, így emberként kell megbirkózniuk a kihívásokkal.
Maou, a démon nagyúr és Alsiel, a tábornok hamar rájönnek, hogy a Földön a pénz az, ami mozgásban tartja a dolgokat és aki annak szűkében van, az bizony igen kellemetlen helyzetben találhatja magát.
Bármily megalázó is rájuk nézve, kénytelenek munka után nézni. Végül a Nagyúr sikeresen elhelyezkedik egy étteremláncnál, és napról napra egyre jobban élvezi az emberi létet.
Ahogy folyamatosan megismeri az embereket, úgy változik egyre inkább az ő értékrendje és személyisége is.
Végződhetne mindez igazi happy enddel, ha nem jönne utánuk valaki Ente Isláról, hogy véget vessen nyugodt napjaiknak.
Ente Isla Hőse, Emilia, kinek legfőbb célja megölni a Nagyurat, szintén Japánba megy. Tervei azonban már az érkezéskor dugába dőlnek. Mindenesetre Emilia is igyekszik kihozni a legtöbbet magából, és folyamatosan felügyeli Maou és Alsiel minden egyes lépését, hogy ha a szükség úgy hozza, közbeavatkozzon.


Kategória: Fantasy, Paródia, Romantikus, Vígjáték

12 éven aluliaknak nem ajánlott!


Az openingje:





Az endingje: 





Nézhető online: 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése