Zenék

2014. január 2., csütörtök

Hakushaku to Yousei/Count And Fairy



A 19. századi Nagy-Britanniában járunk. A történet főszereplője egy Lydia Carlton nevű 17 éves lány, aki Skóciában, Edinburgh külvárosában él.
A lányt különös szerzetnek tartják, mivel azt állítja, hogy képes látni a tündéreket és beszélni velük. Éppen ezért nincsenek barátai, hisz mindenki fél tőle, kizárólag édesapjával van kapcsolata, aki viszont Londonban él és dolgozik.
Lydia mégsem magányos, hisz a Niko nevű tündérmacska, a legjobb barátja folyton vele van. Nikót azonban Lydián kívül senki sem látja, így ez is sok bonyodalmat okoz.
Hősnőnk egy nap levelet kap édesapjától, melyben az Londonba hívja lányát. Ő kap az alkalmon és útnak indul a nyüzsgő nagyváros felé.
Hamar eltérítik viszont, hisz a levél csak megtévesztés volt, azt egy Huskly nevű szerencsevadász küldte, aki a lány képessége segítségével akar megszerezni egy drágakövet.
Ez a kő a Csillagzafír, mely a Kék Lovaggróf nemesi kardján található. Ezt viszont egy merow (sellő) őrzi valahol a gróf egyik birtokának mélyén és csupán a gróf leszármazottja vagy egy tündérdoktor (mint Lydia) képes azt megtalálni.
De a kardot mások is akarják, Lydia így akad megmentőre, és szabadul ki Huskley fogságából, mikor a szőke herceg fehér lovon a megmentésére siet.
A szőke herceg tényleg szőke, de valójában nem is herceg, hanem csak gróf (azt is csak megjátssza), valamint se lova, se fényes páncélja nincsen (van viszont egy szolgája, aki egy két lábon járó fegyver).
Az illető neve Edgar J.C Ashenbert (már legalábbis ezt állítja), és úgy mondja, ő a Kék Lovaggróf leszármazottja, vagyis a nemesi kard (és persze a temérdek földbirtok) jogos tulajdonosa.
A lány segítségét kéri, hogy megtalálhassa "ősei" nemesi kardját, mellyel igazolhatja a királynő előtt, hogy igénye a nemesi címre jogos.
Persze a helyzet közel sem ilyen egyszerű. A kardot számos jó és rossz tündér védi, illetve meg akarja szerezni. Huskley és bandája is folyton feltűnik a színen, ráadásul Edgar is folyton sántikál valamiben (már amikor nem Lydia elcsábításán fáradozik).
Szegény Carlton kisasszony élete így gyökeresen megváltozik és a nyugodt edinburghi életet felváltja a kincsvadászat és a folytonos életveszély. Hogy még bonyolultabb legyen a helyzet, a kard megszerzése még közel sem a végcél, sőt, csak bemelegítés az igazi bonyodalmak előtt.

Részek száma: 12

Kiadás éve: 2008


Műfaj: fantasy, kaland, mágia, romantikus, shoujo


Opening:


Ending:





Itt nézhető:











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése